Változások a külföldi mobiltelefon és -internet elszámolásban

Az a szuper hír, hogy az EU végre elfogadta azt a beadványt, amiben mobilszolgáltatókat kötelezik az EU-n belüli mobilhasználat utáni számlázás mértékének jelentős csökkentésére!

Ez azt jelenti, hogy a külföldi hang- és internet szolgáltatás után 2017. június 15-től nem számlázhatnak többet a szolgáltatók, mint a belföldi használatért, amennyiben a külföldi használat nem életvitelszerű, hanem eseti, pl. nyaralás vagy ideiglenes munka. Ez évente maximum 4 hónapot jelent összesen, de nem egybefüggően.

Ha a használat ezt a mennyiséget meghaladja, akkor a szolgáltatók a normál (már jelentősen csökkentett árakkal) számolnak a továbbiakban.
Figyelem, ez csak az EU országokra érvényes, utazás előtt tájékozódjon, hogy a célállomása EU ország-e! A nem EU országokba utazáskor mi továbbra is nagyker áron számlázunk!

Tudta, hogyha a mobil havidíja vagy feltöltése simkártyánként meghaladja a 3.000 Ft-ot, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot munkatársainkkal az ügyfélkapuban, akik várhatóan fognak tudni egy jobb ajánlatot adni?