Új telefon díjcsomagok, új készülék és bérlési opció, gyik, ajánlás

A telefonszolgáltatás értékesítés kapcsán az elmúlt időszakban történt fejlesztéseknek köszönhetően megújult a szolgáltatási kínálatunk, amely ezáltal – szándékunk szerint – így még inkább versenyképesebbé vált a piaci versenyben.

Új telefon díjcsomagok

A piaci trendeket követve, nálunk is bevezetésre került a korlátlan belföldi vezetékes beszélgetést biztosító csomag. Így már 0 Ft-ért lehet vezetékest hívni, és 8 Ft-ért mobilt. A sokat beszélő, de költségérzékeny felhasználóknak pedig rendkívül vonzó áron ajánljuk a 2 Ft-os vezetékes illetve 5 Ft-os mobil hívást tartalmazó szintén új díjcsomagunkat. Az új csomagokat lásd a fenti menüben.

Készülék bérlési opció

Amennyiben asztali készülékre van szüksége, és azt nem szeretné teljesen áron, egy összegben fizetve megvásárolni, akkor vegye igénybe nagyon kedvező árú készülék bérlési opciónkat már 690 Ft / hónaptól a szolgáltatás mellé. Az új készülékünk nagyon jó hangminőségű, megszakadás nélküli telefonálást tesz lehetővé kedvező áron, lásd fenti menü.

Elektronikus számlázási és számlafizetési kedvezmény

Már telefon szolgáltatásunk is kérhető sárga csekk és számlapostázás nélkül, minden hónapban összesen 500 Ft kedvezménnyel.

Gyakran ismételt kérdések

Honlapunkat a legtöbbször feltett kérdésekkel és válaszokkal bővítettük, bízunk benne, hogy ez az Ön tájékozódását is jobban segítjük, lásd alsó menü.

Új ajánló rendszer

Ha egy új előfizető az Ön ajánlásával (az Ön e-mail címének megadásával) regisztrálódik, akkor kedvezményt írunk jóvá Önnek! Az ajánlott ügyfelek száma nincs korlátozva! Ön is szeretne szabadon, térítés nélkül telefonálni? Keresse munkatársainkat az ügyfélkapuban!