Új mobil díjcsomagok, készülékek, hitel, gyik

A mobilszolgáltatás értékesítés kapcsán az elmúlt időszakban történt fejlesztéseknek köszönhetően megújult a szolgáltatási kínálatunk, amely ezáltal – szándékunk szerint – így még inkább versenyképesebbé vált a piaci versenyben.

Új mobil díjcsomagok

Mostantól mindhárom szolgáltató díjcsomagjai közül választhat, összesen 39 csomagból, melyekben megtalálhatók úgy a korlátlan díjcsomagok, mint a percdíjasak, magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. Ha azt gondolja, hogy ezen a piacon már semmi újat nem lehet mutatni, akkor kérjük nézze meg díjcsomagjainkat!

Kedvezményes készülék vásárlás opció

A piros színű szolgáltató a díjcsomagjai megrendelésekor kedvezményes készülékvásárlást is biztosít, így a készülékek akár 1 Ft-ért is hazavihetőek, 2 éves szerződéssel és mobilinternettel. Figyelem! Ez nem azt jelenti, hogy valamilyen nagyon drága díjcsomagot kell rendelnie, mert nálunk olyan nincs.

Készülékek – áruhitel

Készülékeink, előzőekben már leírtak szerint, díjcsomaghoz rendelve kedvezményes áron, illetve szolgáltatás nélkül, listaáron is rendelhetőek. Mindehhez Ügyfeleink részletfizetési lehetőséget is igénybe vehetnek.

Áruvásárlási Gyorskölcsön Tájékoztató

Gyakori kérdések

Az értékesítés kapcsán leggyakrabban előforduló kérdéseket és az azokra adható válaszokat az alábbi linken elérhető dokumentumban foglaltuk össze.

Gyakori kérdések