Applikáció

Tévézzen bárhol, bármikor!

A szolgáltatás mellé, a telefonjára töltse le ezt a szoftvert, és így az interneten keresztül használható Tv Applikáció elhozza Önnek a korlátlan tévézés élményét. Élő tévé- és rádiócsatornák, izgalmas videotartalmak egy helyen, a több mint egymillió letöltéssel büszkélkedő Tv Applikációban! Az alkalmazást letöltheti iOS-re, Androidra, Windows Phone-ra és Windows 8-ra is.

​Az Applikáció tartalma

Élő televízió- és rádióadások: Az alkalmazás segítségével jelenleg 9 televízió-csatorna (M1, M2, Duna, M4 Sport, M5, Duna World, euronews, Balaton TV, Smile of a Child (8:00-20:00)/Juce TV (20:00-8:00)) műsorát élvezheti. A folyamatosan nézhető műsorokon kívül gyakran meglepjük a felhasználókat egy-egy extra csatorna élő műsorával. Az alkalmazással élőben hallgathatjuk a Kossuth-, a Petőfi-, a Bartók- és a Dankó rádió műsorát. Nézze és hallgassa kedvenc műsorait élőben, bárhol is legyen az országban.

Folyamatosan frissülő videotéka: Böngésszen a tartalmak között minden nap, és nézze vissza kedvenc műsorait!

Előfizethető tartalmak: az alkalmazás iOS és Android változatában élő adásokat és videotárat tartalmazó csomagokat lehet megvásárolni. Például keresse a FIT csomagot, és eddzen a Tv Applikációval!

Több mint 60 televízió- és rádiócsatorna műsorújságja, azaz a teljes tv kínálat elérhető. Nézze meg a programok tartalmának részletes leírását, és keressen rá kedvenc műsoraira! Ossza meg a Facebookon az egyes programokhoz kapcsolódó megjegyzéseit!

Nyelvválasztási funkció: A közszolgálati csatornák egyes műsorai eredeti nyelven is elérhetőek, a euronews hírcsatornát pedig magyar, angol, német és francia nyelven is élvezheti. Nézze a műsorokat eredeti nyelven!

Emlékeztető funkció: Nem fog lekésni kedvenc filmjeiről, sportműsorairól, ugyanis beállítástól függően a műsor indulása előtt 15 vagy 60 perccel értesítést kaphat telefonjára. Állítson be emlékeztetőt!

Kedvencek funkció: Jelölje be kedvenc csatornáit, és érje el azokat egyszerűen!

Chromecast támogatás: az alkalmazás Android és iOS verziója alkalmas az élő adásokat és videókat átküldeni Chromecast segítségével a tv készülékére. Nézze nagy képernyőn a Tv Applikációban elérhető tartalmakat! Ráadásul a műsor közben telefonját vagy táblagépét másra is használhatja. Csatlakoztassa a Chromecastot tévéjéhez, indítsa el az adást okos eszközéről, majd a Chromecast ikon megérintésével küldje a tartalmakat a tévére.


Gyorsinfó
 • internet 2 éves szerződéssel: legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • feltöltőkártyás voip telefon hűségnyilatkozat nélkül: legalább féléves feltöltéssel áfamentes számlával
 • mobil hang: mindhárom szolgáltatótól 40 féle csomag, féláron
 • mobil adat hűségnyilatkozat nélkül: vezetékes internet sebességgel és árral, legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • tévé 2 éves szerződéssel: legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • bármilyen csomag ajánlat legalább 2 szolgáltatással már havi fizetéssel is áfamentes számlával
 • elektronikus számlázás és kapcsolattartás
Gyorsrendelés
 • név, cím, e-mail cím, megrendelt szolgáltatás, kiegészítő szolgáltatások tartalommal
 • küldjön egy normál díjas sms-t erre a számra: 06-20-802-2230

Számlázás módja

 • Féléves vagy éves fizetési rendszeresség esetén magánszemélyek és alanyi adómentes üzleti partnereink alanyi adómentességet élveznek (áfa nélkül számlázunk), ez esetben az oldalon feltűntetett árak érvényesek!
 • Ha havi vagy negyedéves fizetést választ, illetve Ön áfa alany üzleti partnerünk, akkor áfával növelt számlát bocsátunk ki, ez esetben az oldalon feltűntetett árak nettó árak.
 • Mobil hang és adatszolgáltatásra ez csak akkor érvényes, ha azt közvetlenül mi számlázzuk Önnek (pl. adatkártya), nem pedig valamelyik mobilszolgáltató.
 • Mikrohullámú internet szolgáltatásunknál tudunk adni alanyi adómentes fizetést havi és negyedéves fizetés mellé is, de csak 2 éves szerződéssel.
 • Cégünknél alapesetben az elektronikus kapcsolattartási és számlázási módot alkalmazzuk, ami azt jelenti, hogy mindent e-mail-en küldünk meg Önnek, és Ön elektronikusan egyenlítik ki a díjbekérőket és a számlákat. Ha Ön számlanyomtatást és postázást vagy az elektronikus fizetési módtól eltérő (pl. sárga csekkes) fizetést szeretne, kérjük jelezze ezt az ügyfélkapuban. Fizetési feltételek.

Ha kérdése van...

... keresse munkatársainkat vagy kérjen visszahívást!

Megrendelés menete

 • A szolgáltatás megrendeléséhez kérjük regisztráljon és /vagy lépjen be az ügyfélkapuba.
 • Ezután kérjük töltse fel a szerződéskötéshez szükséges dokumentumokat: (érvényes) személyi igazolvány mindkét oldalának másolata, kitakarva a fényképet, lakcímkártya első oldalának másolata, illetve cég esetén a fentieken felül még cégbírósági végzés, aláírás minta és készfizető kezességvállalási nyilatkozat másolat.
 • Ha ezekkel készen van, akkor az ügyfélkapu menüiben - vagy kapcsolat / üzenetek menüben - rendelje meg a kívánt szolgáltatást.
 • Díjbekérőt fogunk küldeni e-mail-en, ami alapján kérjük átutalással fizessen, hivatkozva a díjbekérő számára, vagy bankkártyával is fizethet. Az összeg beérkezése után számlát küldünk e-mail-en és aktiváljuk a szolgáltatást.