Tv

Hogyan tévézünk

Amikor az ember tévét szeretne nézni, gyakorlatilag nem érdekli, hogy az a tévéadás hogyan jut el hozzá, csak az, hogy szép és folyamatos legyen a kép és a hang.

Ami a világon már elérhető technológia ebben az iparágban, az gyakorlatilag már Magyarországon is megtalálható, legyen az kábeltévés, műholdas, földi sugárzású vagy internetes tévé elérés.

A földi sugárzású tévé azért fontos, mert szinte az ország teljes területén fogható, nagyon jó minőségben, bizonyos csomagok esetén akár előfizetési díj nélkül is.

extratv-lefedettseg

Tv vételi gyors ismeretek

A földi sugárzású tévéadás vételének feltétele, hogy Ön rendelkezzen a vételhez szükséges berendezésekkel (antenna, kábelek, csatlakozók, a szolgáltatás fogadására alkalmas beltéri egységek), illetve ezek az eszközök megfelelően fel legyenek szerelve, és be legyenek állítva. Ha Ön a fenti eszközöket meg kívánja vásárolni, akkor kérjük keresse fel oldalt található webáruházunkat, ahol korszerű és stabil működésű eszközöket talál. Ha inkább bérelni szeretné az eszközöket, arra is lehetősége van. Amennyiben Ön fel tudja szerelni az eszközöket, akkor elpostázzuk Önnek azokat, ha pedig segítségre van ehhez szüksége, akkor küldünk egy szerelő kollégát.

Tv szolgáltatásunk minden olyan tévén működik, melyet hozzá lehet csatlakoztatni a beltéri egységhez, azaz még a régebbi tévéken is szép képet fog kapni.

Egy előfizetéssel egy időben egyszerre egy eszközön nézhet tévét. Ha több tévét szeretne egyszerre nézni, több beltéri egységre lesz szüksége, antennából elég egy is.

Cégünk olyan szerverekkel és eszközparkkal dolgozik, mellyel versenytársainkkal ellentétben garantálhatjuk azt, hogy a tv adások minősége az év minden napján és minden időjárási körülmények között garantáltan folyamatos és gyönyörű lesz.

Egy rövid regisztráció és szerződéskötés után szolgáltatásunk 14 napra kipróbálható, és ha megtetszett Önnek, akkor tartósan használatba is veheti.

Használat

A szolgáltatás beszerelése után a rendszer azonnal használható az Ön már megszokott tévé készülékein a hagyományos módon.

A tv szolgáltatás használata nem tér el egy hagyományos tv készülék használatától, ezek kezelése semmilyen műszaki szakképzettséget nem igényel.

Adók pontos koordinátái

Programhelyek

Kézi beállítás

Frekvencia táblázat

Kódolási technikák

Helyi Tv-k


Gyorsinfó
 • internet 2 éves szerződéssel: legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • feltöltőkártyás voip telefon hűségnyilatkozat nélkül: legalább féléves feltöltéssel áfamentes számlával
 • mobil hang: mindhárom szolgáltatótól 40 féle csomag, féláron
 • mobil adat hűségnyilatkozat nélkül: vezetékes internet sebességgel és árral, legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • tévé 2 éves szerződéssel: legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • bármilyen csomag ajánlat legalább 2 szolgáltatással már havi fizetéssel is áfamentes számlával
 • elektronikus számlázás és kapcsolattartás
Gyorsrendelés
 • név, cím, e-mail cím, megrendelt szolgáltatás, kiegészítő szolgáltatások tartalommal
 • küldjön egy normál díjas sms-t erre a számra: 06-20-802-2230

Számlázás módja

 • Féléves vagy éves fizetési rendszeresség esetén magánszemélyek és alanyi adómentes üzleti partnereink alanyi adómentességet élveznek (áfa nélkül számlázunk), ez esetben az oldalon feltűntetett árak érvényesek!
 • Ha havi vagy negyedéves fizetést választ, illetve Ön áfa alany üzleti partnerünk, akkor áfával növelt számlát bocsátunk ki, ez esetben az oldalon feltűntetett árak nettó árak.
 • Mobil hang és adatszolgáltatásra ez csak akkor érvényes, ha azt közvetlenül mi számlázzuk Önnek (pl. adatkártya), nem pedig valamelyik mobilszolgáltató.
 • Mikrohullámú internet szolgáltatásunknál tudunk adni alanyi adómentes fizetést havi és negyedéves fizetés mellé is, de csak 2 éves szerződéssel.
 • Cégünknél alapesetben az elektronikus kapcsolattartási és számlázási módot alkalmazzuk, ami azt jelenti, hogy mindent e-mail-en küldünk meg Önnek, és Ön elektronikusan egyenlítik ki a díjbekérőket és a számlákat. Ha Ön számlanyomtatást és postázást vagy az elektronikus fizetési módtól eltérő (pl. sárga csekkes) fizetést szeretne, kérjük jelezze ezt az ügyfélkapuban. Fizetési feltételek.

Ha kérdése van...

... keresse munkatársainkat vagy kérjen visszahívást!

Megrendelés menete

 • A szolgáltatás megrendeléséhez kérjük regisztráljon és /vagy lépjen be az ügyfélkapuba.
 • Ezután kérjük töltse fel a szerződéskötéshez szükséges dokumentumokat: (érvényes) személyi igazolvány mindkét oldalának másolata, kitakarva a fényképet, lakcímkártya első oldalának másolata, illetve cég esetén a fentieken felül még cégbírósági végzés, aláírás minta és készfizető kezességvállalási nyilatkozat másolat.
 • Ha ezekkel készen van, akkor az ügyfélkapu menüiben - vagy kapcsolat / üzenetek menüben - rendelje meg a kívánt szolgáltatást.
 • Díjbekérőt fogunk küldeni e-mail-en, ami alapján kérjük átutalással fizessen, hivatkozva a díjbekérő számára, vagy bankkártyával is fizethet. Az összeg beérkezése után számlát küldünk e-mail-en és aktiváljuk a szolgáltatást.