Vezetékes korlátlan

Hívjon vezetékest 0 Ft / percért és mobilt 7,54 Ft / percért!

A lenti tételek részletes leírása magyarázatokkal a csomagok oldalon található.

Ebben a csomagban az alábbi előre fizetett feltöltési egyenlegek terhére lehet kimenő hívást kezdeményezni. Egy feltöltés legfeljebb 1 évig érvényes.

 • 5 073 Ft
 • 12 682 Ft
 • 25 365 Ft
 • 50 730 Ft

Ügyfeleink átlagos költése napi 59 Ft. Töltse fel fél évre előre! A legkisebb csomag kivételével magánszemélyeknek és alanyi adómentes üzleti partnereinknek alanyi adómentes számlát bocsátunk ki!

Az egyenleg lejárta vagy elfogyása után nem tud semmilyen hívást kezdeményezni.

Ehhez a csomaghoz nem tartozik hívószám, így csak kimenő hívásokat tud kezdeményezni, hívásokat nem tud fogadni.

Ebben a csomagban az alábbi hívásirányok NEM hívhatók: 3-4-5 jegyű rövid hívószámok, tehát segélyhívás sem, 06-40 kékszám, 06-80 zöldszám, 06-90 és 06-91 emelt díjas számok!

Feltöltési egyenlegeink és percdíjaink az euró és a világpiaci hívásdíjak függvényében előzetes értesítés nélkül, heti szinten változhatnak.

Egyenlegfeltöltés regisztráció és bejelentkezés után az ügyfélkapuban.

 
Havidíj Mértékegység Összeg
Helyi hívás csúcsidőben Ft / perc
0
Helyi hívás csúcsidőn kívül Ft / perc
0
Távolsági hívás csúcsidőben Ft / perc
0
Távolsági hívás csúcsidőn kívül Ft / perc
0
Mobil hívás csúcsidőben Ft / perc
7,54
Mobil hívás csúcsidőn kívül Ft / perc
7,54

A vezetékes irány 0 Ft/perces hívása az utolsó 7 napban mért 300 percet jelent. A fel nem használt keret nem vihető tovább. A 0 Ft/perces hívás az utolsó feltöltéstől számított 120 napig érvényes. Az ezeket meghaladó hívásokért mobil hívási díjat számítunk fel.

Rezsiközösségi tagdíj: 13.613 Ft + ÁFA / 12 hónap - magánszemélyek és áfamentes cégek alanyi adómentességet élveznek (áfa nélkül számlázunk) - melyet minden évben előre kell megfizetni. Alapítványunkon keresztül adományként is fizethető, így magánszemélyek az SZJA 1%-ából is befizethetik, cégek pedig az adózás előtti eredményüket csökkenthetik vele!

Tájékoztató az adományozásról

A rezsiközösségi tagdíjat minden aktív szolgáltatásra és minden aktív végpontra külön kell megfizetni.

A rezsiközösségi tagdíj alanyi adómentesen kerül számlázásra.

További hívásirányok:

Nemzetközi hívásdíjak

Szolgáltatásunkat a telekommunikációs szektort sújtó különadó terheli, emiatt kiegészítő percdíjat számlázunk, mely minden esetben megegyezik a kormány által kiszabott különadó mértékével.

A kiegészítő percdíj perc alapú, magánszemélyek esetében nettó 2 Ft mértékű, üzleti előfizetők esetében nettó 3 Ft mértékű.

A kiegészítő percdíj maximális mértéke magánszemélyek esetében maximum 700 Ft / hó / azonosító, üzleti előfizetők esetében maximum 5000 Ft / hó / azonosító.

Magánszemélyek esetén az első 10 perc, cégek esetén az első 0 perc adómentes.


Gyorsinfó
 • internet 2 éves szerződéssel: legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • feltöltőkártyás voip telefon hűségnyilatkozat nélkül: legalább féléves feltöltéssel áfamentes számlával
 • mobil hang: mindhárom szolgáltatótól 40 féle csomag, féláron
 • mobil adat hűségnyilatkozat nélkül: vezetékes internet sebességgel és árral, legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • tévé 2 éves szerződéssel: legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • bármilyen csomag ajánlat legalább 2 szolgáltatással már havi fizetéssel is áfamentes számlával
 • elektronikus számlázás és kapcsolattartás
Gyorsrendelés
 • név, cím, e-mail cím, megrendelt szolgáltatás, kiegészítő szolgáltatások tartalommal
 • küldjön egy normál díjas sms-t erre a számra: 06-20-802-2230

Számlázás módja

 • Féléves vagy éves fizetési rendszeresség esetén magánszemélyek és alanyi adómentes üzleti partnereink alanyi adómentességet élveznek (áfa nélkül számlázunk), ez esetben az oldalon feltűntetett árak érvényesek!
 • Ha havi vagy negyedéves fizetést választ, illetve Ön áfa alany üzleti partnerünk, akkor áfával növelt számlát bocsátunk ki, ez esetben az oldalon feltűntetett árak nettó árak.
 • Mobil hang és adatszolgáltatásra ez csak akkor érvényes, ha azt közvetlenül mi számlázzuk Önnek (pl. adatkártya), nem pedig valamelyik mobilszolgáltató.
 • Mikrohullámú internet szolgáltatásunknál tudunk adni alanyi adómentes fizetést havi és negyedéves fizetés mellé is, de csak 2 éves szerződéssel.
 • Cégünknél alapesetben az elektronikus kapcsolattartási és számlázási módot alkalmazzuk, ami azt jelenti, hogy mindent e-mail-en küldünk meg Önnek, és Ön elektronikusan egyenlítik ki a díjbekérőket és a számlákat. Ha Ön számlanyomtatást és postázást vagy az elektronikus fizetési módtól eltérő (pl. sárga csekkes) fizetést szeretne, kérjük jelezze ezt az ügyfélkapuban. Fizetési feltételek.

Ha kérdése van...

... keresse munkatársainkat vagy kérjen visszahívást!

Megrendelés menete

 • A szolgáltatás megrendeléséhez kérjük regisztráljon és /vagy lépjen be az ügyfélkapuba.
 • Ezután kérjük töltse fel a szerződéskötéshez szükséges dokumentumokat: (érvényes) személyi igazolvány mindkét oldalának másolata, kitakarva a fényképet, lakcímkártya első oldalának másolata, illetve cég esetén a fentieken felül még cégbírósági végzés, aláírás minta és készfizető kezességvállalási nyilatkozat másolat.
 • Ha ezekkel készen van, akkor az ügyfélkapu menüiben - vagy kapcsolat / üzenetek menüben - rendelje meg a kívánt szolgáltatást.
 • Díjbekérőt fogunk küldeni e-mail-en, ami alapján kérjük átutalással fizessen, hivatkozva a díjbekérő számára, vagy bankkártyával is fizethet. Az összeg beérkezése után számlát küldünk e-mail-en és aktiváljuk a szolgáltatást.