Telefon

Kérjen új számot vagy hordozza át hozzánk vezetékes telefonszámát, és hívjon mostantól 2,85 Ft / percért vezetékest és 5,7 Ft / percért mobilt, vagy 0 Ft / percért vezetékest és 7,54 Ft / percért mobilt, akár a mobiltelefonjáról is!

Bevezető gondolatok

Úgy gondoljuk, hogy igazán nagy találmányok két iparág vagy versengő termék találkozásánál születnek.

Az internet megjelenése előtt sokáig csak egy szolgáltató termékét választhattunk és ott is csak hosszú várakozási idő után juthattunk hozzá, ha ránk került végre a sor a várólista végén. Márpedig ahol egy szolgáltató van, és nincs verseny, ott túl nagy szolgáltatási színvonalra és termékválasztékra nem számíthat a felhasználó, az árképzési egyeduralomról nem is beszélve. Később megjelentek azok az alternatív szolgáltatók, akik ugyanazon a kábelen, de egy előhívószám hívásával már változást hoztak, de ez túlzottan nem kavarta fel az állóvizet.

Szerencsére azóta már nagyot változott a világ. Nemrég a telefon szolgáltatás iparág találkozott az internet szolgáltatás iparággal és elkezdtek versengeni egymással. Márpedig ahol verseny van, az nekünk felhasználóknak csak jó lehet. Mindkét oldalnak vannak erősségei és gyengeségei is. Ha viszont összeházasítjuk a kettőt, akkor születhetnek nagyon jó megoldások is.

Erre fejlesztettünk ki egy sikeres megoldást, és úgy gondoljuk, hogy még akkor is tudunk mutatni Önnek újat, ha viszonylag tapasztalt a szakmában!

Engedje meg, hogy beavassuk a távközlési szakma legújabb működési titkaiba, és megmutassuk, hogy pontosan hogyan tudja Ön is kihasználni ennek előnyeit!

Telefonszolgáltatási piac gyorstalpaló

A találmány lényege az interneten keresztüli telefonálás. Ezt IP vagy VoIP telefonnak hívják a szakmabeliek, ahol a Vo a hangot, az IP pedig az internetet, mint hanghordozó közeget jelenti. Az interneten keresztül menő telefonszolgáltatás teljes értékű, azaz nem csak azokat lehet hívni, és nem csak azok tudnak hívni, akik az interneten elérhetők, hanem van átjárás az interneten kívüli világba és világból is, tehát bárkit felhívhatunk, akinek van telefonszáma, és minket is bárki felhívhat.

Mivel a piac nagykereskedelmi szinten több szereplőssé vált, ezért a nagykereskedők összekapcsolási szerződéseket kötöttek egymással annak érdekében, hogy minden hívásirányba a legkedvezőbb díjakat érjék el. A kiskereskedők pedig szintén úgy kötnek szerződéseket a nagykereskedőkkel, hogy ki tudják használni a versenyt. Ennek az lett az eredménye, hogy szolgáltatási színvonalban és vevő kiszolgálásban megerősödött a piac, valamint a felhasználók számára kedvező módon változtak az előfizetési és a hívásdíjak.

Az internetes telefon igénybevételének feltétele előfizetői oldalról a stabil internet végpont megléte, melynek megrendelését és kiépítését az előfizetőnek kell intéznie a telefonszolgáltatástól és -szolgáltatótól függetlenül, kivéve azt az esetet, amikor az internet és a telefon szolgáltató ugyanaz a cég.

Ha Ön a mi internet szolgáltatási területünkön lakik vagy dolgozik, akkor rendeljen tőlünk internetet is a telefon mellé, és kedvezményeket adunk!

Ha megvan a stabil internet hozzáférése, akkor a telefonszolgáltatás megrendelése és a szerződéskötés a már megszokott módon történik, azaz a szolgáltatás megrendelése jellemzően telefonon vagy interneten keresztül, míg a szerződéskötés postán vagy személyesen történik.

A telefonáláshoz használható készülékekben manapság igen széles a választék, ezáltal minden ügyfelünk megtalálhatja a számára testre szabott darabot, a legegyszerűbb otthoni készüléktől a legbonyolultabb ügyfélszolgálati készülékekig. A telefonszolgáltatáshoz használt készülék és annak ára nem számít bele az alapszolgáltatásba, jellemzően attól elkülönítetten kezelendő. Ha Önnek jelenleg nincs ilyen készüléke, akkor a szolgáltatás megrendelésekor tőlünk is rendelhet egyet, melyet beállítva postázunk Önnek. Választhat vásárlás és havi bérlés közül is.

Fontos tudni, hogy internet végpont alatt nem csak fix telepítésű otthoni vagy irodai végpontot értünk, hanem az lehet mobilinternet is, azaz a szolgáltatásunk használható egy okostelefonra telepített térítésmentes programmal is.

Telefon program letöltése számítógépre vagy mobiltelefonra.

Nézzük meg, hogyan kell használni az internetes telefonokat!

Használat

Mivel a szolgáltatás nyújtása az interneten keresztül történik, nem pedig egy személyre szóló kábelen át, ezért ezeket a készülékeket vagy programokat be kell állítani. A szolgáltatás igénybe vehető asztali készülékkel, számítógépre vagy okostelefonra telepített szoftverrel, illetve telefonközpontban is. A telefonkészülékek beállítása az előfizetők feladata, de amennyiben a készüléket tőlünk rendeli meg, akkor azt beállítva postázzuk. Ha Ön szoftveres végpontot szeretne, akkor pedig támogatást nyújtunk ennek beállításához. Az alsó gyakori kérdések menüben sok mindenre választ talál.

Miután a szükséges beállítások megtörténtek, az internetes telefonszolgáltatás a hagyományos telefonszolgáltatással megegyezően működik, a megszokott módon lehet hívásokat kezdeményezni és hívásokat fogadni. Nem várjuk el előfizetőinktől, hogy műszaki szakemberek legyenek, így a szolgáltatásunkat életkortól és végzettségtől függetlenül bárki kényelmesen és nagy elégedettséggel használhatja.


Gyorsinfó
 • internet 2 éves szerződéssel: legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • feltöltőkártyás voip telefon hűségnyilatkozat nélkül: legalább féléves feltöltéssel áfamentes számlával
 • mobil hang: mindhárom szolgáltatótól 40 féle csomag, féláron
 • mobil adat hűségnyilatkozat nélkül: vezetékes internet sebességgel és árral, legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • tévé 2 éves szerződéssel: legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • bármilyen csomag ajánlat legalább 2 szolgáltatással már havi fizetéssel is áfamentes számlával
 • elektronikus számlázás és kapcsolattartás
Gyorsrendelés
 • név, cím, e-mail cím, megrendelt szolgáltatás, kiegészítő szolgáltatások tartalommal
 • küldjön egy normál díjas sms-t erre a számra: 06-20-802-2230

Számlázás módja

 • Féléves vagy éves fizetési rendszeresség esetén magánszemélyek és alanyi adómentes üzleti partnereink alanyi adómentességet élveznek (áfa nélkül számlázunk), ez esetben az oldalon feltűntetett árak érvényesek!
 • Ha havi vagy negyedéves fizetést választ, illetve Ön áfa alany üzleti partnerünk, akkor áfával növelt számlát bocsátunk ki, ez esetben az oldalon feltűntetett árak nettó árak.
 • Mobil hang és adatszolgáltatásra ez csak akkor érvényes, ha azt közvetlenül mi számlázzuk Önnek (pl. adatkártya), nem pedig valamelyik mobilszolgáltató.
 • Mikrohullámú internet szolgáltatásunknál tudunk adni alanyi adómentes fizetést havi és negyedéves fizetés mellé is, de csak 2 éves szerződéssel.
 • Cégünknél alapesetben az elektronikus kapcsolattartási és számlázási módot alkalmazzuk, ami azt jelenti, hogy mindent e-mail-en küldünk meg Önnek, és Ön elektronikusan egyenlítik ki a díjbekérőket és a számlákat. Ha Ön számlanyomtatást és postázást vagy az elektronikus fizetési módtól eltérő (pl. sárga csekkes) fizetést szeretne, kérjük jelezze ezt az ügyfélkapuban. Fizetési feltételek.

Ha kérdése van...

... keresse munkatársainkat vagy kérjen visszahívást!

Megrendelés menete

 • A szolgáltatás megrendeléséhez kérjük regisztráljon és /vagy lépjen be az ügyfélkapuba.
 • Ezután kérjük töltse fel a szerződéskötéshez szükséges dokumentumokat: (érvényes) személyi igazolvány mindkét oldalának másolata, kitakarva a fényképet, lakcímkártya első oldalának másolata, illetve cég esetén a fentieken felül még cégbírósági végzés, aláírás minta és készfizető kezességvállalási nyilatkozat másolat.
 • Ha ezekkel készen van, akkor az ügyfélkapu menüiben - vagy kapcsolat / üzenetek menüben - rendelje meg a kívánt szolgáltatást.
 • Díjbekérőt fogunk küldeni e-mail-en, ami alapján kérjük átutalással fizessen, hivatkozva a díjbekérő számára, vagy bankkártyával is fizethet. Az összeg beérkezése után számlát küldünk e-mail-en és aktiváljuk a szolgáltatást.