Szerver elhelyezés

Mire jó?

Ha Önnek annyi projektje összegyűlt már, hogy mind erőforrásban, mind havidíjban megéri saját szervert üzemeltetni, akkor érdemes ezt elhelyezni (hosztolni) egy olyan helyen, hogy állandó és megbízható kapcsolattal csatlakozzon az internetre.

Mit kapok pontosan?

Légkondicionált és duplikált szünetmentes áramforrással ellátott szerver teremben történő szerver elhelyezést, 1 db fix publikus IP címet és 100 Mbit/s vagy 1 Gbit/s sebességű internet kapcsolatot.

Ha a szerverével probléma lenne, akkor munkatársaink az év 365 napján napi 24 órában tudnak segíteni szerverének újraindításában, illetve ha fizikailag javítani kell, akkor rendelkezésére bocsátunk egy konzol szobát, ahol a javításokat és a teszteléseket bármikor elvégezheti.

Rendelkezésére bocsátunk továbbá egy forgalmi grafikont, hogy pontosan nyomon tudja követni szerverének terheltségét, valamint egy IP konzolt szerverének távoli menedzselésére, amennyiben szükséges.

Másodlagos névszerver szolgáltatásunkhoz korlátlan domain névvel állunk rendelkezésére ingyenesen.

Proaktív szervermonitoring szolgáltatásunkban automatikus újraindítás elérhető 15 perc folyamatos kimaradás esetén. Munkatársaink 24 órás technikai és operátori felügyelettel állnak rendelkezésére, illetve 24 órás helyszíni hozzáférést biztosítunk szervertermünkbe valamint konzolszobánkba.

Hazai hozzáféréshez Budapesti Internet Exchange tagságot és 50 Gbit/s sávszélességet biztosítunk, valamint 40 Gbit/s közvetlen T-Com kapcsolatot, 20 Gbit/s közvetlen DIGI kapcsolatot, 10 Gbit/s közvetlen Invitel kapcsolatot és 10 Gbit/s közvetlen TIX kapcsolatot. Nemzetközi sávszélességünk 60 Gbit/s.

Kinek ajánljuk?

Ha az Ön szerverének összesített forgalma napi 20.000 látogató felett van és teljes mértékben Ön szeretné a szerver beállításait kezelni, akkor ez a szolgáltatás Önnek való, hiszen így az adott szerver összes erőforrását Ön használhatja ki egyedül. Ajánljuk figyelmébe szerverbérlés és rendszergazda szolgáltatásunkat is.
Ha a napi forgalma nem haladja meg a 20.000 látogatót, akkor javasoljuk inkább a virtuális szerver (ha Ön kívánja a teljes szerver beállítását elvégezni), illetve webtárhely szolgáltatásunkat.

Mi az, ami nincs benne az árban?

Szerver hoszting szolgáltatásunkban csak a szerver elhelyezését biztosítjuk Önnek, tehát a szervergépet magát, annak telepítését, menedzselését és karbantartását Önnek kell biztosítania.

Ha erre nincs szakembere, akkor rendszergazda munkatársaink szívesen megoldják ezt Önnek.

Ha nem rendelkezik szerver számítógéppel, akkor kérjük válasszon kedvére szerver számítógépeink közül, vagy béreljen tőlünk szervert az ügyfélkapuban.

Szolgáltatásunk 1 db normál méretű és fogyasztású szerver elhelyezésére vonatkozik (25 cm széles 43,5 magas maximálisan 1 db 450 W fogyasztású tápegységgel ellátott toronyház vagy 1 unit magas szerver).

Torrent és spamküldő programok futtatását kifejezetten tiltjuk. Ez a tevékenység a szolgáltatás azonnali kikapcsolásával jár. Ebben az esetben az befizetett összeg nem jár vissza és a 14 napos próba lehetőség sem érvényesíthető.

Áraink már 15.574 Ft / hónaptól

1 db szerver / hónap
16.990 Ft
1 db szerver / év (1 hónap AJÁNDÉK)
186.890 Ft
További 1 db fix publikus ip cím / hónap
990 Ft
További 31 db fix publikus ip cím / hónap
11.990 Ft
További 255 db fix publikus ip cím / hónap
29.990 Ft
1 Gbit/s sebességű internet kapcsolat / hónap
12.990 Ft
Csomagszűrés és tűzfal szolgáltatás / hónap
3.990 Ft
Rack szekrény elhelyezés / hónap
79.990 Ft
Rack szekrény tápellátás / kWh
53,1 Ft

Több vagy nagyobb méretű vagy nagyobb fogyasztású szerver illetve rack szekrény elhelyezéséhez kérje munkatársaink egyedi ajánlatát!


Gyorsinfó
 • internet 2 éves szerződéssel: legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • feltöltőkártyás voip telefon hűségnyilatkozat nélkül: legalább féléves feltöltéssel áfamentes számlával
 • mobil hang: mindhárom szolgáltatótól 40 féle csomag, féláron
 • mobil adat hűségnyilatkozat nélkül: vezetékes internet sebességgel és árral, legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • tévé 2 éves szerződéssel: legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • bármilyen csomag ajánlat legalább 2 szolgáltatással már havi fizetéssel is áfamentes számlával
 • elektronikus számlázás és kapcsolattartás
Gyorsrendelés
 • név, cím, e-mail cím, megrendelt szolgáltatás, kiegészítő szolgáltatások tartalommal
 • küldjön egy normál díjas sms-t erre a számra: 06-20-802-2230

Számlázás módja

 • Féléves vagy éves fizetési rendszeresség esetén magánszemélyek és alanyi adómentes üzleti partnereink alanyi adómentességet élveznek (áfa nélkül számlázunk), ez esetben az oldalon feltűntetett árak érvényesek!
 • Ha havi vagy negyedéves fizetést választ, illetve Ön áfa alany üzleti partnerünk, akkor áfával növelt számlát bocsátunk ki, ez esetben az oldalon feltűntetett árak nettó árak.
 • Mobil hang és adatszolgáltatásra ez csak akkor érvényes, ha azt közvetlenül mi számlázzuk Önnek (pl. adatkártya), nem pedig valamelyik mobilszolgáltató.
 • Mikrohullámú internet szolgáltatásunknál tudunk adni alanyi adómentes fizetést havi és negyedéves fizetés mellé is, de csak 2 éves szerződéssel.
 • Cégünknél alapesetben az elektronikus kapcsolattartási és számlázási módot alkalmazzuk, ami azt jelenti, hogy mindent e-mail-en küldünk meg Önnek, és Ön elektronikusan egyenlítik ki a díjbekérőket és a számlákat. Ha Ön számlanyomtatást és postázást vagy az elektronikus fizetési módtól eltérő (pl. sárga csekkes) fizetést szeretne, kérjük jelezze ezt az ügyfélkapuban. Fizetési feltételek.

Ha kérdése van...

... keresse munkatársainkat vagy kérjen visszahívást!

Megrendelés menete

 • A szolgáltatás megrendeléséhez kérjük regisztráljon és /vagy lépjen be az ügyfélkapuba.
 • Ezután kérjük töltse fel a szerződéskötéshez szükséges dokumentumokat: (érvényes) személyi igazolvány mindkét oldalának másolata, kitakarva a fényképet, lakcímkártya első oldalának másolata, illetve cég esetén a fentieken felül még cégbírósági végzés, aláírás minta és készfizető kezességvállalási nyilatkozat másolat.
 • Ha ezekkel készen van, akkor az ügyfélkapu menüiben - vagy kapcsolat / üzenetek menüben - rendelje meg a kívánt szolgáltatást.
 • Díjbekérőt fogunk küldeni e-mail-en, ami alapján kérjük átutalással fizessen, hivatkozva a díjbekérő számára, vagy bankkártyával is fizethet. Az összeg beérkezése után számlát küldünk e-mail-en és aktiváljuk a szolgáltatást.