Rendszergazda

Mire jó ez nekem?

Ha Ön szervert vagy számítógépeket szeretne üzemeltetni, de erre nincs szakképzett munkatársa, akkor bízza ránk ezt a problémát.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Munkatársaink szerver és ügyfél oldali operációs rendszerek és programok telepítésében, beállításában és karbantartásában tudnak segíteni, interneten keresztüli, távoli menedzsmenttel.

Szolgáltatásunkat 0-24 órás felügyelettel nyújtjuk, de éjszaka és munkaszüneti napokon csak ügyeletet tartunk és kizárólag sürgős esetekkel foglalkozunk.

Mit nem tartalmaz a szolgáltatás?

A számítógépek és szerverek beszerzését és a helyszínre szállítását Önnek kell intéznie, vagy béreljen tőlünk egy számítógépet vagy egy szervert, és akkor megszabadulhat ettől a problémától is.

Munkatársaink távoli munkavégzéssel tartják karban a számítógépeket és szervereket, tehát nem a helyszínen végzik a munkát. Ha a számítógép vagy a szerver úgy hibásodik meg, hogy az távoli eléréssel nem javítható (pl. hardver hiba), akkor ezt egy másik szolgáltatásunk keretében tudjuk csak megoldani, kivéve, ha a szervert is tőlünk bérli, mert akkor ez a mi gondunk. Az évenkénti fizikai karbantartás (sűrített levegővel történő belső tisztítás) szintén nincs benne ebben a szolgáltatásban.

A rendszergazda szolgáltatás ára nem tartalmazza a számítógép és a szerver árát (webáruház), annak bérlését vagy az elhelyezési költségeit.

Áraink
már 4.574 Ft / hónaptól számítógépre és
már 27.491 Ft / hónaptól szerverre

1 db számítógép / hónap
4.990 Ft
1 db számítógép / év (1 hónap AJÁNDÉK)
54.890 Ft
1 db szerver / hónap
29.990 Ft
1 db szerver / év (1 hónap AJÁNDÉK)
329.890 Ft
1 db szerver telepítés (Debian, Windows; maximum 3 óra)
29.990 Ft

Szerver telepítés szolgáltatásunk egyszeri alkalomra vonatkozik, további szerződéses kötelezettségek nélkül.

A telepíteni kívánt operációs rendszereket és programokat, valamint ezek licenceit Ön biztosítja vagy természetesen áruházunkban megvásárolhatja azokat.


Gyorsinfó
 • internet 2 éves szerződéssel: legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • feltöltőkártyás voip telefon hűségnyilatkozat nélkül: legalább féléves feltöltéssel áfamentes számlával
 • mobil hang: mindhárom szolgáltatótól 40 féle csomag, féláron
 • mobil adat hűségnyilatkozat nélkül: vezetékes internet sebességgel és árral, legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • tévé 2 éves szerződéssel: legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • bármilyen csomag ajánlat legalább 2 szolgáltatással már havi fizetéssel is áfamentes számlával
 • elektronikus számlázás és kapcsolattartás
Gyorsrendelés
 • név, cím, e-mail cím, megrendelt szolgáltatás, kiegészítő szolgáltatások tartalommal
 • küldjön egy normál díjas sms-t erre a számra: 06-20-802-2230

Számlázás módja

 • Féléves vagy éves fizetési rendszeresség esetén magánszemélyek és alanyi adómentes üzleti partnereink alanyi adómentességet élveznek (áfa nélkül számlázunk), ez esetben az oldalon feltűntetett árak érvényesek!
 • Ha havi vagy negyedéves fizetést választ, illetve Ön áfa alany üzleti partnerünk, akkor áfával növelt számlát bocsátunk ki, ez esetben az oldalon feltűntetett árak nettó árak.
 • Mobil hang és adatszolgáltatásra ez csak akkor érvényes, ha azt közvetlenül mi számlázzuk Önnek (pl. adatkártya), nem pedig valamelyik mobilszolgáltató.
 • Mikrohullámú internet szolgáltatásunknál tudunk adni alanyi adómentes fizetést havi és negyedéves fizetés mellé is, de csak 2 éves szerződéssel.
 • Cégünknél alapesetben az elektronikus kapcsolattartási és számlázási módot alkalmazzuk, ami azt jelenti, hogy mindent e-mail-en küldünk meg Önnek, és Ön elektronikusan egyenlítik ki a díjbekérőket és a számlákat. Ha Ön számlanyomtatást és postázást vagy az elektronikus fizetési módtól eltérő (pl. sárga csekkes) fizetést szeretne, kérjük jelezze ezt az ügyfélkapuban. Fizetési feltételek.

Ha kérdése van...

... keresse munkatársainkat vagy kérjen visszahívást!

Megrendelés menete

 • A szolgáltatás megrendeléséhez kérjük regisztráljon és /vagy lépjen be az ügyfélkapuba.
 • Ezután kérjük töltse fel a szerződéskötéshez szükséges dokumentumokat: (érvényes) személyi igazolvány mindkét oldalának másolata, kitakarva a fényképet, lakcímkártya első oldalának másolata, illetve cég esetén a fentieken felül még cégbírósági végzés, aláírás minta és készfizető kezességvállalási nyilatkozat másolat.
 • Ha ezekkel készen van, akkor az ügyfélkapu menüiben - vagy kapcsolat / üzenetek menüben - rendelje meg a kívánt szolgáltatást.
 • Díjbekérőt fogunk küldeni e-mail-en, ami alapján kérjük átutalással fizessen, hivatkozva a díjbekérő számára, vagy bankkártyával is fizethet. Az összeg beérkezése után számlát küldünk e-mail-en és aktiváljuk a szolgáltatást.