Műszaki adatok

Az alábbiakban részletes technikai információkat olvashat a legújabb csomagunkról. Tőlünk nem számokat kap, hanem egy folyamatos és gyors internet elérési lehetőséget, pont olyat, amilyet Ön szeretne. Azért biztosítunk kötelezettségmentes kipróbálási lehetőséget és kötünk szerződést személyesen, hogy Ön meggyőződhessen arról, pont azt kapja, amit szeretne, mi pedig még jobban megismerjük az elvárásait.

Az Európai Unió 2020-tól várja el azt az internet szolgáltatóktól, hogy minden háztartásban elérhető legyen a szélessávú internet. Ezt Magyarország 2018-ra vállalta be, a mi cégünk pedig 2016-ban az alábbi csomaggal már teljesítette.

Csomag neve
Extra
Maximális letöltési sebesség (böngészéshez)
30 Mbit/s
Átlagos letöltési sebesség (letöltéshez)
20 Mbit/s
Garantált letöltési sebesség (minimum)
10 Mbit/s
Maximális feltöltési sebesség (levelezéshez)
3 Mbit/s
Átlagos feltöltési sebesség (feltöltéshez)
2 Mbit/s
Garantált feltöltési sebesség (minimum)
1 Mbit/s

A csomag 40 GB adatforgalmi keretet tartalmaz 30 naponként, valamint 1 db extramail.hu végződésű e-mail címet ajándékba!

Tájékoztató a csomagokban foglalt adatmennyiséggel kapcsolatban

Az általunk optimálisan meghatározott 30 naponkénti 40 GB adatforgalmi keret az előfizetőink 58,06 %-ának elegendő. Ügyfeleink átlagos letöltési adatmennyisége ezen időszak alatt 53,17 GB / hónap, a forgalmi keret ennek a kétszerese, hogy biztosan elég legyen. Az adatforgalmi keret kiegészítő szolgáltatásainkkal bővíthető, ha ez mégsem lenne elég. A duplázott forgalmi keret az előfizetőink 72,04 %-ának, a négyszerezett forgalmi keret pedig az ügyfeleink 95,70 %-ának tökéletesen elegendő. A fenti adatforgalmi keret túllépése esetén a szolgáltatási díj nem változik, viszont a maximális le/feltöltési sávszélesség 128/128 kbit/s-ra módosul, mely böngészésre és e-mail-ezésre elegendő.


Gyorsinfó
 • internet 2 éves szerződéssel: legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • feltöltőkártyás voip telefon hűségnyilatkozat nélkül: legalább féléves feltöltéssel áfamentes számlával
 • mobil hang: mindhárom szolgáltatótól 40 féle csomag, féláron
 • mobil adat hűségnyilatkozat nélkül: vezetékes internet sebességgel és árral, legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • tévé 2 éves szerződéssel: legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • bármilyen csomag ajánlat legalább 2 szolgáltatással már havi fizetéssel is áfamentes számlával
 • elektronikus számlázás és kapcsolattartás
Gyorsrendelés
 • név, cím, e-mail cím, megrendelt szolgáltatás, kiegészítő szolgáltatások tartalommal
 • küldjön egy normál díjas sms-t erre a számra: 06-20-802-2230

Számlázás módja

 • Féléves vagy éves fizetési rendszeresség esetén magánszemélyek és alanyi adómentes üzleti partnereink alanyi adómentességet élveznek (áfa nélkül számlázunk), ez esetben az oldalon feltűntetett árak érvényesek!
 • Ha havi vagy negyedéves fizetést választ, illetve Ön áfa alany üzleti partnerünk, akkor áfával növelt számlát bocsátunk ki, ez esetben az oldalon feltűntetett árak nettó árak.
 • Mobil hang és adatszolgáltatásra ez csak akkor érvényes, ha azt közvetlenül mi számlázzuk Önnek (pl. adatkártya), nem pedig valamelyik mobilszolgáltató.
 • Mikrohullámú internet szolgáltatásunknál tudunk adni alanyi adómentes fizetést havi és negyedéves fizetés mellé is, de csak 2 éves szerződéssel.
 • Cégünknél alapesetben az elektronikus kapcsolattartási és számlázási módot alkalmazzuk, ami azt jelenti, hogy mindent e-mail-en küldünk meg Önnek, és Ön elektronikusan egyenlítik ki a díjbekérőket és a számlákat. Ha Ön számlanyomtatást és postázást vagy az elektronikus fizetési módtól eltérő (pl. sárga csekkes) fizetést szeretne, kérjük jelezze ezt az ügyfélkapuban. Fizetési feltételek.

Ha kérdése van...

... keresse munkatársainkat vagy kérjen visszahívást!

Megrendelés menete

 • A szolgáltatás megrendeléséhez kérjük regisztráljon és /vagy lépjen be az ügyfélkapuba.
 • Ezután kérjük töltse fel a szerződéskötéshez szükséges dokumentumokat: (érvényes) személyi igazolvány mindkét oldalának másolata, kitakarva a fényképet, lakcímkártya első oldalának másolata, illetve cég esetén a fentieken felül még cégbírósági végzés, aláírás minta és készfizető kezességvállalási nyilatkozat másolat.
 • Ha ezekkel készen van, akkor az ügyfélkapu menüiben - vagy kapcsolat / üzenetek menüben - rendelje meg a kívánt szolgáltatást.
 • Díjbekérőt fogunk küldeni e-mail-en, ami alapján kérjük átutalással fizessen, hivatkozva a díjbekérő számára, vagy bankkártyával is fizethet. Az összeg beérkezése után számlát küldünk e-mail-en és aktiváljuk a szolgáltatást.