Kiegészítők

Az alapcsomagunkat rengeteg kiegészítő szolgáltatással láttuk el annak érdekében, hogy ügyfeleink minden igényét ki tudjuk elégíteni. Kiegészítő szolgáltatásaink az alapcsomagon felül fizetendők. Szükség esetén kérdéseit Ügyfélkapuban keresztül vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon felteheti, ahol munkatársaink szívesen segítenek.

Feltöltési sebesség növelés

Erre akkor lesz szükséges, hogyha nagy mennyiségű adatot szeretne küldeni az otthoni számítógépről az internet felé. Ha Ön grafikusként vagy videó-szerkesztőként a partnereinek szokott nagyobb fájlokat küldeni, vagy egyszerűen csak sok e-mail mellékletet küld, akkor ez Önnek való.

Feltöltési sebesség növelés
Havidíj
Feltöltési sebesség duplázása (3 Mbit/s -> 6 Mbit/s)
490
Feltöltési sebesség háromszorozása (3 Mbit/s -> 9 Mbit/s)
990

Adatforgalmi keret növelés

Amennyiben Ön az átlagnál többet szokott letölteni, pl. nagy mennyiségű és / vagy nagy felbontású filmeket, akkor ez a kiegészítő Önnek szól. Itt az átlagnál többet azt jelenti, hogy minden nap. Az alap csomagunk nagyon sok előfizetőnknek bőven elég, kérjük nézze meg a műszaki paraméterek oldalt, ahol bővebb információt talál.

Adatforgalmi keret növelés
Havidíj
Adatforgalmi keret duplázása (40 GB helyett 80 GB)
490
Adatforgalmi keret négyszerezése (40 GB helyett 160 GB)
990
Adatforgalmi keret nyolcszorozása (40 GB helyett 320 GB)
1 490

Fix IP cím

Ha Ön szeretne az internet felől benézni a saját otthoni vagy irodai számítógépére, illetve mondjuk egy biztonsági kamerát megnézni, akkor válassza ki ezt az opciót is.

Fix IP cím
Havidíj
Fix IP cím
990

Vezeték nélküli internet hozzáférés

Amennyiben Önnek még nincs otthon wifi routere, nem elégedett vele, vagy szeretné a beállítás nyűgét is másra bízni, akkor válassza ki ezt az opciót. Szolgáltatásunk legalább 1 éves szerződéssel vehető igénybe.

Vezeték nélküli internet hozzáférés
Havidíj
Vezeték nélküli internet hozzáférés
490

Szünetmentes tápegység

Sajnos sok ügyfelünknél tapasztaltuk már azt, hogy az áramszolgáltatás megbízhatatlansága miatt az internet elérése is szakadozik. Ha ezt Ön el szeretné kerülni, akkor minden számítógépéhez és az internet hozzáféréséhez is béreljen szünetmentes tápegységet. Mindegyik eszközhöz külön egység szükséges. Ezekkel az eszközökkel a pillanatnyi és a hosszabb ideig (maximum 4 óráig, terhelés függvényében) tartó kimaradások bosszúságát is egyszerre megszüntetheti. Szolgáltatásunk legalább 1 éves szerződéssel vehető igénybe.

Szünetmentes tápegység
Havidíj
Szünetmentes tápegység, 1 db
990

99,9 %-os rendelkezésre állás

Internet szolgáltatásunk szerződésben vállalt rendelkezésre állása éves szinten 95%, hálózatunk megbízhatósága azonban 99% feletti. Amennyiben az Ön munkája kritikus rendelkezésre állást kíván, válassza ezt az opciónkat, és egy eszköz cserével megoldjuk ezt a problémáját is. Szolgáltatásunk legalább 1 éves szerződéssel vehető igénybe.

99,9 %-os rendelkezésre állás
Havidíj
99,9 %-os rendelkezésre állás (95 % helyett)
5 490

További e-mail címek

Minden internet végpontunk mellé 1 db e-mail címet adunk AJÁNDÉKBA, de ha Ön szeretne az összes családtagjának vagy munkatársának saját e-mail címet biztosítani, akkor válassza ezt az opciót. Mindegyik e-mail fiókunkhoz kéretlen levél szűrőt (spamszűrőt) és víruskeresőt adunk AJÁNDÉKBA! Az Ön által választott végződésű (domain nevű) e-mail címekhez a domain regisztrációját és fenntartását ez az opció nem tartalmazza.

További e-mail címek
Havidíj
További @extramail.hu végződésű e-mail cím 500 MB tárhellyel
90
További Ön által választott végződésű e-mail cím 500 MB tárhellyel
190

Saját honlap tárhely

Ha Önnek szüksége van a családi vagy céges honlaphoz tárhelyre, akkor internet végpontja mellé most ezt nagyon kedvezményesen kínáljuk! Ezen opció díja nem tartalmazza a domain regisztrációját, fenntartását és a honlap elkészítését, csak a tárhelyet.

Saját honlap
Havidíj
Saját honlap 5,5 GB tárhellyel, 2 éves szerződéssel
490

Számítógép bérlés

Ha Ön már régóta ugyanazzal a családi vagy irodai géppel szenved, akkor hajkitépés helyett teljesen elérhető áron béreljen tőlünk számítógépet. A szolgáltatás a számítógépet és kiegészítőit tartalmazza (egér, billentyűzet, monitor), azonban az egyéb eszközöket (pl. nyomtató) és a helyszíni karbantartás vagy javítás díját nem. Szolgáltatásunk 1 éves szerződéssel vehető igénybe.

Számítógép bérlés
Havidíj
Számítógép bérlés (Core 2 Duo / 2 GB / 80 GB / 17″ / Windows 10)
1 990
Számítógép bérlés (Core i5 / 4 GB / 250 GB / 22″ / Windows 10)
5 490

Számítógép karbantartás

Ha Ön úgy érzi, hogy ehhez már nincs kedve, akkor bízza ránk számítógépének karbantartását. Alapesetben ezt a munkát interneten keresztül távoli vezérléssel végezzük, de ha Ön szeretné, akkor meg is látogatjuk otthonában vagy irodájában. Szolgáltatásunk 1 éves szerződéssel vehető igénybe.

Számítógép karbantartás
Havidíj
Számítógép karbantartás távolról (0,5 óra / hónap)
1 990
Számítógép karbantartás helyszínen (1 óra / 3 hónap)
1 990

Víruskereső

A víruskereső megléte egy internetre kapcsolt bármilyen eszköznél elengedhetetlen. Cégünk megalakulása óta az Eset cég termékeit forgalmazza. A cég termékei és terméktámogatása nagyon megbízható, mi is ezt használjuk, és így szolgáltatásunk kezdete óta távol tartjuk magunkat az internet csúnyaságaitól teljes mértékben. Szolgáltatásunk legalább 1 éves szerződéssel vehető igénybe.

Víruskereső
Havidíj
Víruskereső, 2 éves szerződéssel
690
Víruskereső, 1 éves szerződéssel
890

Kiegészítő szolgáltatásainkat felül az Ügyfélkapuban igényelheti.


Gyorsinfó
 • internet 2 éves szerződéssel: legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • feltöltőkártyás voip telefon hűségnyilatkozat nélkül: legalább féléves feltöltéssel áfamentes számlával
 • mobil hang: mindhárom szolgáltatótól 40 féle csomag, féláron
 • mobil adat hűségnyilatkozat nélkül: vezetékes internet sebességgel és árral, legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • tévé 2 éves szerződéssel: legalább féléves fizetéssel áfamentes számlával
 • bármilyen csomag ajánlat legalább 2 szolgáltatással már havi fizetéssel is áfamentes számlával
 • elektronikus számlázás és kapcsolattartás
Gyorsrendelés
 • név, cím, e-mail cím, megrendelt szolgáltatás, kiegészítő szolgáltatások tartalommal
 • küldjön egy normál díjas sms-t erre a számra: 06-20-802-2230

Számlázás módja

 • Féléves vagy éves fizetési rendszeresség esetén magánszemélyek és alanyi adómentes üzleti partnereink alanyi adómentességet élveznek (áfa nélkül számlázunk), ez esetben az oldalon feltűntetett árak érvényesek!
 • Ha havi vagy negyedéves fizetést választ, illetve Ön áfa alany üzleti partnerünk, akkor áfával növelt számlát bocsátunk ki, ez esetben az oldalon feltűntetett árak nettó árak.
 • Mobil hang és adatszolgáltatásra ez csak akkor érvényes, ha azt közvetlenül mi számlázzuk Önnek (pl. adatkártya), nem pedig valamelyik mobilszolgáltató.
 • Mikrohullámú internet szolgáltatásunknál tudunk adni alanyi adómentes fizetést havi és negyedéves fizetés mellé is, de csak 2 éves szerződéssel.
 • Cégünknél alapesetben az elektronikus kapcsolattartási és számlázási módot alkalmazzuk, ami azt jelenti, hogy mindent e-mail-en küldünk meg Önnek, és Ön elektronikusan egyenlítik ki a díjbekérőket és a számlákat. Ha Ön számlanyomtatást és postázást vagy az elektronikus fizetési módtól eltérő (pl. sárga csekkes) fizetést szeretne, kérjük jelezze ezt az ügyfélkapuban. Fizetési feltételek.

Ha kérdése van...

... keresse munkatársainkat vagy kérjen visszahívást!

Megrendelés menete

 • A szolgáltatás megrendeléséhez kérjük regisztráljon és /vagy lépjen be az ügyfélkapuba.
 • Ezután kérjük töltse fel a szerződéskötéshez szükséges dokumentumokat: (érvényes) személyi igazolvány mindkét oldalának másolata, kitakarva a fényképet, lakcímkártya első oldalának másolata, illetve cég esetén a fentieken felül még cégbírósági végzés, aláírás minta és készfizető kezességvállalási nyilatkozat másolat.
 • Ha ezekkel készen van, akkor az ügyfélkapu menüiben - vagy kapcsolat / üzenetek menüben - rendelje meg a kívánt szolgáltatást.
 • Díjbekérőt fogunk küldeni e-mail-en, ami alapján kérjük átutalással fizessen, hivatkozva a díjbekérő számára, vagy bankkártyával is fizethet. Az összeg beérkezése után számlát küldünk e-mail-en és aktiváljuk a szolgáltatást.