Ügyfélkapu regisztrációSzolgáltatásaink megrendeléséhez elég sok adatot kell bekérnünk Öntől, ezért kérjük legyen türelmes, a lenti űrlap minden mezőjét pontosan töltse ki és elküldés előtt ellenőrizze az adatokat mégegyszer! Ez az űrlap az Ön azonosítását végzi, szolgáltatásainkat a regisztráció után az ügyfélkapuban tudja megrendelni, azokat nem kell itt most még kiválasztania.

Ha Ön cégként kíván regisztrálni, akkor a magánszemélyhez tartozó adatokat az ügyvezető nevére töltse ki legyenszíves!

Amennyiben Ön már előfizetője vagy korábban előfizetője volt az Extranet csoport bármelyik cégének, vagy vásárolt már nálunk termékeket, akkor kérjük, hogy ne ezt az oldalt használja, hanem lépjen be a fenti Ügyfélkapu menübe, ahol megrendelheti vagy módosíthatja szolgáltatásait, illetve üzenetet is írhat nekünk!

Ha terméket szeretne rendelni áruházunkból, akkor ne ezt az űrlapot használja, hanem az Áruházat a fenti menüben és vásárlás végén regisztráljon vagy lépjen be.

Ha kérdése van, akkor a lap alján található Kapcsolat menüben kérjen visszahívást és munkatársaink szívesen segítenek Önnek!

Kérjük, hogy a *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki!

 
Áfa visszaigénylésre jogosult szervezet vagyok
Magánszemély vagy áfa visszaigénylésre nem jogosult szervezet vagyok


Nem szeretnék több űrlapot kitölteni, kérem hívjanak fel telefonon a folytatáshoz!

Ha ezt bepipálja, akkor munkatásunk felhívja Önt legkésőbb a következő munkanapon, és minden további megrendelés részletet megbeszélnek telefonon keresztül.

Kérem tájékoztassanak a trendekről és az újdonságokról e-mail-en.

Mi is annyira utáljuk a spameket, hogy kifejezetten küzdünk ellenük, ezért az adatait soha nem adjuk ki másnak és leveleinkről a törvényeknek megfelelően bármikor leiratkozhat egy kattintással. Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-91132/2015 számon tart nyilván minket.

Elismerem, hogy a lenti menüben található Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és minden pontjával egyetértettem.

A regisztráció semmilyen megrendelési és pénzfizetési kötelezettséggel nem jár. Termékeink és szolgáltatásaink megrendelése a munkatársainkkal folytatott telefonos beszélgetés után vagy az ügyfélkapuban történik.