Rólunk

Cégünk magyar magántulajdonban lévő vállalkozás, mely már 15 éve nyújt folyamatos és gyors távközlési és informatikai szolgáltatásokat, valamint értékesíti a hozzájuk kapcsolódó termékeket.

Célunk a magas rendelkezésre állású helyhez kötött internet, VoIP telefon, mobiltelefon, mobilinternet és tv szolgáltatások biztosítása, a mai kornak megfelelő, modern berendezésekkel, versenyképes áron.

Feladatunk távközlési szolgáltatások nyújtása országosan, szigorú minőségi követelmények mellett, illetve a szolgáltatások igénybevételéhez szükséges eszközök biztosítása azon ügyfelek részére, akik végleges, stabil megoldást szeretnének a felmerülő problémáikra.

Kiemelkedően jók vagyunk abban, hogy olyan egyedülálló csomagokat kínálunk ügyfeleinknek, melyek máshol nem találhatók a piacon.

Partnereink stabilitásunkért, nagyfokú rendelkezésre állásunkért, könnyű elérhetőségünkért, gyors problémamegoldásunkért és ügyfélközpontú hozzáállásunkért rajonganak értünk.

Szolgáltatásaink nyújtásához a legmodernebb eszközöket és technológiákat használjuk (5 GHz-es mikrohullámú internet, VoIP telefon, LTE, 4G, 4G+, ac-s szabványú wi-fi, stb.), melyeket az új technológiák (5G mobilinternet, ad-s szabványú wi-fi) piaci megjelenéskor szintén elérhetővé teszünk.

Csapatunk a távközlési és informatika piac számos további területén is nyújtja szolgáltatásait, mellette pedig ügyfeleink eszközparkjának fejlesztését és karbantartását ugyancsak végzi.

Terjeszkedésünk egyik titka, hogy az elégedett ügyfeleink továbbajánlanak minket.

Vezetőink távközlési, informatikai és pénzügyi felsőfokú végzettségű mérnökök és szakemberek, aki nemcsak a szolgáltatás elindításában, hanem a zavartalan üzemeltetésben is érdekeltek.

Kapcsolat