Rólunk

Cégünk magyar magántulajdonban lévő vállalkozás, mely már 14 éve nyújt folyamatos és gyors távközlési és informatikai szolgáltatásokat, valamint értékesíti a hozzájuk kapcsolódó termékeket. Célunk a magas rendelkezésre állású internet kapcsolat biztosítása azokon a területen, ahol a szélessávú hálózat nincs kiépítve vagy az nem működik megfelelően, illetve a többi szolgáltatás nyújtása országosan, ugyanilyen szigorú minőségi követelmények mellett.

Ügyfeleink elsősorban a stabilitásunkért, a könnyű elérhetőségünkért és a gyors problémamegoldásunkért rajonganak értünk. Indulásunk óta árainkat 25,39 %-kal csökkentettük, miközben ügyfeleink letöltési sebességét 240-szeresére növeltük. 5 évenként teljes technológia váltással cseréljük eszközeinket.

Törekvésünk az, hogy a szolgáltatási területünkön mindenkinek elérhető legyen a szélessávú internet, valamint a szolgáltatási területünk folyamatosan bővüljön, így egyre több emberhez jusson el az elérhető árú távközlési és informatika szolgáltatás. Ezt a célt az Európai Unió 2020-ra tervezte be, Magyarország 2018-ra vállalta el, mi viszont már ezt 2016-ben teljesítettük. Csapatunk a távközlési piac minden területén nyújtja a legfelső menüben található szolgáltatásokat, mellette pedig az ország informatikai eszközparkjának fejlesztését és karbantartását tűztük ki célul.

Vezetőink telekomunikációs, informatikai és pénzügyi felsőfokú végzettségű mérnökök és szakemberek, aki nem csak a szolgáltatás bekötésében, hanem a szerződött időszak alatti zavartalan üzemeltetésben is érdekeltek.

Kapcsolat