Karrier

Az Extranet Kft. 2002-ben alakult akkor még néhány fős vállalkozásként. Most új fejlődési fázisba léptünk, az informatikai és a távközlési szektoron belül már nemcsak számítógépekkel és alkatrészekkel, valamint internet szolgáltatással foglalkozunk, hanem a szektor szinte teljes palettáját lefedjük.

Ennek eredményeként kilátásaink olyan nagyon lettek, hogy a teljes rendszer kezeléséhez a csapatunkat meg kell növelnünk, így további munkatársakra van szükségünk.

A beszállítóink a hosszú évek alatt állandósultak, akik pontos munkavégzésükkel és kedvező áraikkal hozzájárulnak ahhoz, hogy cégünk versenyképes piaci árat adhasson vevőinek.

Saját fejlesztésű adminisztrációs rendszerünk lehetővé teszi, hogy nyomon kövessük a piaci eseményeket, ezáltal vevőinknek mindig a legfrissebb újdonságokat kínáljuk, munkatársaink pedig pontosan látják elvégzett munkájuk értékét.

A piacon rajtunk kívül nem nagyon vannak olyan kisebb cégek, aki termék és szolgáltatás kínálatukkal felveszik a versenyt a multikkal. Előnyünket az adja, hogy sokkal közelebb vagyunk az ügyfelekhez, mint a nagyok, így rugalmasabban ki tudjuk az igényeiket szolgálni.

Víziónk, hogyha egy üzleti partnerünknek bármilyen informatikai vagy távközlési problémája van, akkor arra mindenképpen találjon nálunk megoldást.

Szervezetünknél a munkakörök részmunkaidőben is végezhetők, így akár kisgyerekes szülőknek is ideális lehet.

Olyan munkatársakat keresünk, akik szeretnek emberekkel találkozni, foglalkozni, kideríteni, hogy miben tud segíteni a termékeinkkel és a szolgáltatásainkkal a vevőinknek, és megoldani a problémájukat.

Munkatársaink home-office rendszerben önállóan dolgoznak, saját időbeosztással, így ha odafigyelnek a munkavégzés hatékonyságára, akkor jól össze tudják illeszteni a családi életükkel.

Vevőink jellemzően magánszemélyek vagy kisvállalkozók, tehát az ő igényeiket, illetve beszerzési és kiszolgálási folyamataikat kell gyorsan megismerni.

Munkatársainknak az elvégzett feladataikat a saját fejlesztésű adminisztrációs rendszerünkben kell vezetniük, melyhez számítógéppel és internet hozzáféréshez kell rendelkezniük.

A munkavégzéshez barátságos, fiatalos légkört, korrekt fizetést valamint rugalmas időbeosztást kínálunk.

Munkatársainknak fejlődési és tanulási lehetőséget kínálunk, sőt elvárásunk a munkaidőn kívüli folyamatos továbbképzés, amihez támogatást adunk.

Munkatársainknak a feladataik elvégzéséről heti statisztikát kell vezetniük, így a munkavégzésük hatékonyságát objektíven meg tudjuk vizsgálni és értékelni tudjuk. Az elvégzett munkák ellenértékét az elért eredmények alapján számítjuk.

Elvárás

Munkatárs-jelöltjeinknek pályázatuk beadásához legalább jó átlagú érettségivel kell rendelkezniük.

Előny

Működési területünk műszaki jellegű, ezért az ilyen jellegű végzettség és / vagy tapasztalat előny.

Termékeink dokumentációja jellemzően angol nyelvű, ezért az angol nyelvtudás előny.

Felsőfokú végzettség, képzettség szintén előnyt jelent.

Jelenleg nyitott pozícióink