Felhasználási feltételek

Az extracom.hu weboldal felhasználási feltételei

A honlapunkra való belépéskor elfogadod az itt leírt feltételeket, abban az esetben is, ha nem vagy regisztrált partnerünk. A feltételek valamennyi, az extracom.hu domain alatt megtalálható oldalra érvényesek. A leírtak elolvasásának elmulasztása nem képezhet hivatkozási alapot. A feltételek változtatásának jogát fenntartjuk.

Az extracom.hu oldal üzemeltetője az Extranet Kft. A honlapon található oldalak tartalma és funkciói az Extranet Kft. szellemi tulajdonát képezik. A lap tartalmát és/vagy funkcióit részben vagy egészben a tulajdonos írásbeli engedélye nélkül tilos felhasználni.

Az Extranet Kft. mindent megtesz az oldalain található adatok pontosságáért, de nem vállal felelősséget az alábbiakért:

  • a honlapon található adatok helyességéért és az ezek felhasználásából eredő károkért,
  • a webáruház és a használati útmutatókban található esetleges tévedésekért,
  • az oldalunkról linkekkel elérhető további oldalak tartalmáért.

A webáruházban a vásárlási feltételek, a termékek és az árak változtatásának jogát fenntartjuk. Az oldalon felhasznált védjegyek és védett nevek az azokat megillető cégek tulajdonát képezik.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Extranet Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. Minden jogi vonatkozásban a magyar törvények az irányadóak.

A felhasználási feltételek módosításának lehetősége

Az Extranet Kft. fenntartja a jogot, hogy jelen felhasználási feltételeket a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával – azaz az extracom.hu oldalra történő belépéssel – elfogadod a módosított felhasználási feltételeket.

A szolgáltatás

A szolgáltatás jelenti a extracom.hu alatt elérhető árak, információk és egyéb szolgáltatások igénybe vételét.

Amennyiben másképpen nem rendelkezünk, akkor a szolgáltatást az Extranet Kft. nyújtja, mellyel kapcsolatban megértetted és elfogadod az alábbiakat:

a) Amennyiben regisztrálod magad a rendszerben, a regisztrációs űrlap kötelező mezőit kitöltve kizárólag a valóságnak megfelelő adatot adod meg

b) A megadott jelszó titokban tartásáért Te felelsz

c) Az Extranet Kft.-t haladéktalanul értesíted a felhasználói azonosítóval történő minden jogosulatlan használatról

d) A szerződéskötési képességed korlátozott, így az Extranet Kft. kizárólag abban az esetben fogadja el, amennyiben a partneri kapcsolat feltételeinek megfelelsz.

e) Hozzájárulsz ahhoz, hogy az Extranet Kft. kérése alapján bizonyos, korlátozott információt nyújts magadról (amely információnak időszerűnek, teljesnek és a valóságnak megfelelőnek kell lennie) és ezt az információt fenntartod valamint frissíted annak érdekében, hogy időszerű, teljes és a valóságnak megfelelő legyen, különösképpen a pénzforgalmi jelzőszámod tekintetében.

Az extracom.hu oldal on-line frissülő tájékoztató oldal, amivel az Extranet Kft. az interneten keresztül tájékoztatja vásárlóközönségét. A extracom.hu oldalon található információk, adatok nem feltétlenül teljesek, a termékleírásban szereplő paraméterek a termék legfontosabb paramétereit tartalmazzák, de az Extranet Kft. az adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. A weboldalon szereplő képek nem a meghirdetett terméket ábrázolják, kizárólag illusztrációk, amik a termék felépítését, formáját illetve bizonyos esetekben a színét mutatják, semmilyen esetben sem az állapotát vagy felszereltségét, ezért a meghirdetett termék és a képen szereplő termék közötti eltérésért az Extranet Kft. semmilyen felelősséget nem vállal.

A extracom.hu oldalon szereplő szolgáltatások árai nettók, míg a termékek árai bruttó árak. Mobilszolgáltatásaink pontos árait csak regisztrált felhasználóink, kizárólag bejelentkezés után tekinthetik meg.

A extracom.hu oldal adatbázisát az Extranet Kft. saját fejlesztésű programjával (továbbiakban: Partnerprogram) elérhetővé teszi viszonteladói részére költségtérítés nélkül. A Partnerprogram használata kizárólag a viszonteladó saját döntése. A Partnerprogram használatával elfogadod, hogy bármilyen, az oldal működésével kapcsolatosan fellépő hiba, esetleges téves információ megjelenéséért az Extranet Kft. nem felelős, ezért semmilyen kártérítési igénnyel az Extranet Kft.-vel szemben nem léphetsz fel.

Az alábbi jogellenes és jogosulatlan esetekben az Extranet Kft. minden értesítés nélkül törölheti a felhasználót:

  • az extracom.hu számítástechnikai rendszerébe történő jogosulatlan behatolás vagy behatolási kísérlet (hacking)
  • az extracom.hu oldalainak bármely részének újraformázása vagy szerkesztése.
  • az extracom.hu weboldalán szereplő tartalmak az Extranet Kft. írásbeli engedélye nélküli publikálása, másolása.

A felhasználó kérésére történő adatmódosítás

Az e-mail cím átírásához vagy a felhasználói fiók törléséhez az Extranet Kft. azonosítás céljából jogosult a felhasználótól személyes azonosításra alkalmas igazolványt, illetve e-mail címet kérni, így a Extranet Kft. kérheti, hogy a felhasználó
a regisztráció során megadott e-mail címről kérje az adatmódosítást vagy azt, hogy küldje el az Extranet Kft. részére egy az azonosításra alkalmas fényképes igazolványát, a cégjegyzésre jogosult személy aláírási címpéldányát.

Szavatosság kizárása

Az Extranet Kft. és annak tulajdonosa kizárnak minden felelősséget az extracom.hu oldalon elhelyezett információk vagy anyagok hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, működőképességéért vagy rendelkezésre állásáért.

Az Extranet Kft. nem tartozik felelősséggel az olyan károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek az extracom.hu domain alatt található oldalak használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, a weboldal illetéktelen személy vagy program által történő megváltoztatásából keletkeznek, valamint amelyek az információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy egyéb technikai problémából adódnak.

A Felhasználó köteles minden tőle elvárhatót megtenni személyes adatainak, különösen az Extranet Kft. által nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez szükséges jelszó védelmének az érdekében. A Felhasználó felelősséggel tartozik minden olyan eseményért, tevékenységért, mely bejelentkezési azonosítójának, illetve jelszavának felhasználásával valósult meg.

Garanciális feltételek