Bombasztikus új csomag, amilyen még soha nem volt, és máshol tuti nem lát ilyet

Egy internet szolgáltató elég nagy dilemmában van akkor, amikor új csomagot kell összeállítania három okból. Az egyik az előfizetők igényének kiszolgálása, ami folyamatosan növekszik a letöltési sebesség oldalon. A másik a szolgáltatói hálózatának összeállítása, aminek műszakilag ki kell tudnia szolgálni az ügyfeleket. A harmadik a pénzügyi oldal, amivel finanszírozni kell a hálózat működését, a hálózat folyamatos fejlesztését és a céget működtető kollégákat.

Célunk továbbra is az, hogy 2003 óta változatlan, vagy ha lehet, akkor egyre csökkenő árakon, egyre gyorsabb és magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsunk Önnek. Érdekes, hogy ezt a küzdelmet nem az eszközök és a fejlesztési (befektetési) lehetőségeink nehezítik, hanem egyéb tényezők.

Ha egy új csomagot állítunk össze, akkor ha csak a műszaki paramétereket nézzük, nagyon sok lehetőségünk van. Anélkül, hogy ezeket itt most felsorolnánk és ezzel untatnánk Önt, inkább elmondjuk, hogy ezekből a beállítási lehetőségekből nagyon nehéz egy olyan együttállást megtalálni, ami mindenkinek megfelel.

Engedje meg, hogy pár példát kiragadjuk a csokorból.

Egyik előfizetőnk arra használja az internetet, hogy minden nap megnézze a híroldalakat, neki nagy feltöltési sebességre nincs is igénye. Másik előfizetőnk otthonról dolgozik, videó anyagokat vág meg, amit este feltölt a cége szerverére. Neki nagy feltöltési sávszélességre van igénye.

Egyik előfizetőnk egy olyan helyen lakik, ahol emberi számítás szerint másik internet szolgáltató soha nem fog megjelenni. Ő bármilyen hosszú szerződést hajlandó aláírni, szinte bármilyen feltétellel. Másik előfizetőnk több szolgáltató ajánlata közül választhat, és nem szeretne aláírni hosszú szerződést, hátha jövőre más lesz a piac. (Nem lesz. 11 éve szolgáltatunk és még sokáig fogunk. Láttunk már sok mindent. Az ügyfeleink már tudják, hogy mindig tőlünk fogják a legjobb ajánlatot kapni.)

A fentiek miatt arra vetemedtünk, hogy Önre bízzuk, hogy milyen összetevőket ad hozzá a csomagjához. Igen, mind a 11 paramétert Ön választhatja ki igényeinek megfelelően!

Ne ijedjen meg, ha Ön nem szakember, nem engedjük el a kezét, természetesen szerződéskötéskor vagy csomagváltáskor munkatársaink mindent részletesen elmagyaráznak Önnek, ha kéri, de ha nem szeretne részletesen ezzel foglalkozni, akkor csak bízza ránk az egészet, és mi itt most rögtön megígérjük, hogy pont azt fogjuk Önnek adni, amire szüksége van.

Ilyen választási lehetősége sehol a piacon nincs. Gyakorlatilag Ön lesz a szolgáltató, és saját magának állít be mindent. Ja, és ha nem tetszik, akkor természetesen minden változtatható.

Visszajelzések alapján ez a csomagunk önmagában bombasztikusan jó lett, de szeretnénk még eggyel megtoldani. Bevezetjük a “másodikat féláron” akciónkat, ami pontosan azt jelenti, ahogy hangzik. Ha egy időben két végpontot rendel, akkor a másodikat féláron kapja! Ennyi.

Megrendelés most azonnal!