Szerviz

Mit nyújtunk garanciával

Nagyon kevés az a cég, aki kulcsrakész helyszíni szervizt nyújt az ügyfeleinek. Ha Ön vásárol egy számítástechnikai eszközt valahol, az nem jelenti azt, hogy azt otthon vagy az irodában bekapcsolva pontosan azt fogja tudni, amiért Ön azt megvásárolta. Mi pontosan ebben tudunk segíteni.

Webáruházunkban talál teljesen új és felújított számítógépeket és laptopokat is, melyeket 2 munkanapos határidővel házhoz szállítunk Önnek és be is üzemeljük azokat, legyen az nyomtató vagy akár egy hálózati eszköz.

Ha meglévő eszközeinek felülvizsgálatáról vagy karbantartásáról van szó, akkor azt is 2 munkanapra vállaljuk.

Helyszíni szerviz tevékenységünkbe beletartozik az adatmentés, telepítés, eszközök bővítése, cseréje, az eszközök fizikai tisztítása, hálózati eszközök beállítása, és minden eszköz működésének optimalizálása.

A számítógép teljes átvizsgálása után az összes hibát kijavítjuk.

Kívül-belül kitisztítjuk az eszközöket, portalanítjuk, ha szükséges, akkor adatmentést és operációs rendszer telepítést is végzünk.

Szolgáltatásunkba beletartozik a beszerzés és házhoz szállítás is, szükség esetén a garanciális ügyintézés is.

A megvásárolt eszközöket beüzemeljük Önnél, és ha szükséges, akkor részletes informatikai oktatást is tartunk, hogy mit hogyan kell pontosan használni.

Az a célunk, hogy az Ön összes eszközét naprakészen tartsuk, és a leggyorsabb működést biztosítsuk, amit csak tudnak, legyen az csak egy memória bővítés, vagy egy teljes merevlemez csere és új operációs rendszer telepítése.

Telefonos egyeztetés után és a munka megkezdése előtt csomag ajánlatot adunk, hogy tervezhetőek legyenek a költségek.

Munkatársainkkal összesen több, mint 100 év informatikai tapasztalattal rendelkezünk a szerviz és az üzemeltetés területén, így nem fogunk meglepetéseket okozni Önnek. A pontos és gyors munkavégzés hívei vagyunk.

Teljeskörű megoldást kínálunk Önnek, nem hagyjuk magára az alkatrsézek beszerzése után.

Mindezt mennyiért


Tájékoztató jellegű tevékenységi idők:

  • Tisztítás: fél óra
  • Hálózati eszköz beállítása: egy óra
  • Alkatrész beszerelés: egy óra
  • Adatmentés: két óra
  • Vírusirtás: két óra
  • Operációs rendszer újratelepítés: két óra

Hol

Budapest XVI. kerületben: nincsenek további költségek.

Budapesten és környékén, fél órán belül kocsival.