G Data vírusirtó

gdata

A G Data már több mint 27 éve megbízható partner a vírusvédelemben. Intelligens vírusirtó rendszereket készítenek, melyek kiemelkedően magas felismerési aránnyal rendelkeznek.

Miért G Data?

Mert…

Dupla motoros vírusvédelmet alkalmaz, a termékeikbe két független vírusirtó motort integrált, amit saját fejlesztésű heurisztikus motorral, valamint felhő alapú védelemmel egészítettek ki. A G Data AntiVirus tökéletes védelmet nyújt a kártevők minden fajtája ellen, beleértve a rootkiteket, a trójaiakat, a férgeket, a hagyományos vírusokat és az adathalász kísérleteket.

A BankGuard technológia egyedülálló védelmet nyújt a legújabb banki trójaiak ellen, így biztonságosabb az online banki belépés és fizetés.

Maximális teljesítmény minimális memóriafelhasználás mellett, ami az ütemezett víruskeresésnél több szinten is szabályozható. A vírusirtó egyedi azonosítót képez minden egyes átvizsgált fájlról, ami lehetővé teszi, hogy az időről időre megismételt víruskeresés ideje a töredékére csökkenjen.

Független víruslaboratóriumok vizsgálatai szerint a G Data antivírus szoftverei kiemelkedően megbízható védelmet nyújtanak a felhasználók számára.

A világ top-kategóriás vírusirtó szoftvere napi 4 Ft-ért vagy AJÁNDÉKBA – csak nálunk!

Hol kérheted? A „kosár” gombra kattintva a kosárban lévő Windows operációs rendszerrel rendelkező PC vagy notebookhoz. Ha számítógépet vagy notebookot rendelsz, kérj hozzá G Datát és tudd le az éves trójai és vírusvédelemét szuperhatékonyan Te is!

A 30 napos próbaváltozat minden funkciót tartalmaz, és teljes értékű védelmet nyújt. A 30 nap után újratelepítés nélkül átváltható kereskedelmi verzióra a megvásárolt licenckulcs segítségével. A licenc, illetve a próbaidőszak alatt is jogosult vagy áttérni az időközben megjelenő új verziókra.

Szigorú adatvédelem és megfelelés

Vírusirtó szoftverek hátsó kapu és trójai nélkül

A G Data szoftverei nem tartalmaznak semmilyen rejtett hozzáférési pontot vagy hátsó ajtót.

A G Data a szoftverein keresztül nem biztosít hozzáférést az adatokhoz egyetlen nemzetvédelmi szervezet számára sem, beleértve az NSA-t, a CIA-t, a német és a magyar hatóságokat is.

A G Data hitvallása, hogy a kártevőket – a kémprogramokat és a trójaikat – nem szabad megkülönböztetni aszerint, hogy azokat kiberbűnözők vagy kormányzati szervezetek készítették, ezért minden kémprogramot azonosan kezel.

Német, nem amerikai

Az úgynevezett US Patriot Act 2001 óta minden amerikai cégre vonatkozik. A törvény kimondja, hogy az amerikai vállalatok kötelesek együttműködni az ottani nemzetvédelmi szervezetekkel (NSA, CIA).

A US Patriot Act az olyan amerikai biztonsági gyártókra is vonatkozik, mint a vírusirtógyártók vagy a tűzfalmegoldások amerikai szállítói.

A német adatvédelmi törvény ezalatt a világ egyik legszigorúbb ilyen jogszabálya. Kimondja, hogy minden állampolgárnak és cégnek joga van eldöntenie, hogy milyen adatait milyen szervezetekkel osztja meg.

A G Data ezt a rendelkezést, a német adatvédelmi törvényt tiszteletben-, és 100%-ban betartja.

A G Data forráskódját a német TeleTrust szervezet átvizsgálta, és megállapította, hogy az semmilyen rejtett hozzáférési pontot nem tartalmaz.