Eredeti Windows

Már Windows operációs rendszer is előtelepíthető az általunk forgalmazott PC-kre és notebookokra, melyet a Microsoft® Authorized Refurbiser Partner programon keresztül teszünk meg. A MAR programban a világ legjelentősebb felújított számítógép disztribútorai vesznek részt.

A Microsoft® új OEM programja lehetővé teszi, hogy a cégünk által forgalmazott felújított számítógépeket Eredeti Windows oprációs rendszerrel értékesíthessük.

Az eredeti Windows operációs rendszer használata épp oly fontos a felújított számítógépeknél, mint az újak esetében. A végfelhasználók számár csak az eredeti Windows operációs rendszer nyújt olyan lehetőségeket, mint a teljes körű letöltések, frissítések valamint a továbbfejlesztett funkciók.

A MAR program a Microsoft® új OEM programja, ami lehetővé teszi, hogy eredeti Windows operációs rendszerrel telepítve kerüljenek forgalomba a felújított számítógépek.

Tedd a kiválasztott gépet a kosaradba és választ ki hozzá egyet bármelyik Windows-ból. Mindegyik Windows verzió frissíthető a legújabbra.

A Program keretein belül kedvező áron juthatsz hozzá még a Microsoft® Office 365 vagy sima Office irodai csomaghoz is, amely az MS Outlook, Word, PowerPoint, Excel, OneNote, Acces, Publisher szoftvereket tartalmazza.

office365

Minden Windows operációs rendszerhez ajándékba adjuk a G Data Antivirus szoftvert, melynek segítségével megvédheted számítógépét a vírusokkal, kémprogramokkal és más kártékony szoftverekkel szemben. A program valós idejű védelmet biztosít a számítógépek számára.

Mi az a felújított számítógép?

A felújított PC vagy notebook olyan használt számítógép, melyen elvégezték az adattörlést, tesztelést és az esetleges kisebb hibák javítását. A felújítás feltétele, hogy a számítógép eredeti alaplapja megmaradjon. Amennyiben az alaplapot cserélni kell, az új alaplap teljes specifikációjának meg kell egyeznie az eredetiével. Ellenkező esetben már nem felújított, hanem teljesen új számítógépről beszélünk.

A felújított számítógéphez tartozik COA matrica?

Igen. Cégünk saját OEM matricáját tartlamazza a számítógép.

Szükséges a program aktiválása?

Igen, a végfelhasználónak kell az első indításkor aktiválnia kell a szoftvert a cégünk által felragasztott matricán található, betűkből és számokból álló termékkulcs segítségével.

Létezik helyreállító média?

Igen, de ez csak az internetről tölthető le. Figyelem! A letöltött szoftverek a KIZÁRÓLAG SAJÁT FELHASZNÁLÁSRA alkalmazhatóak, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! (Az aktiváló kulcs nélkül amúgy is használhatatlan). Az image fájlok az operációs rendszer újratelepítését teszik lehetővé és nem tartalmazzák a meghajtóprogramokat.

Mi bizonyítja, hogy a felújított számítógép eredeti Windows licensszel rendelkezik?

A matrica igazolja, hogy a számítógép eredeti Windows licensszel rendelkezik valamint a számla.

A számítógépemen nincs Windows COA matrica. Feltelepíthetem a Windowst a számítógépre?

Igen, de a számítógép nem rendelkezik majd Eredeti Windows bizonyítvánnyal, ezért licenszet a rendszerépítőn keresztül, esetleg kiskereskedelmi úton kell vásárolnia. Amennyiben a számítógép felhasználói iskolák, nonprofit szervezetek, vagy egyéb közösségi felhasználók, akkor lehetőségük van a Community MAR program keretein belül igényelni licenszet. Ha a felhasználó iskola, akkor az “Fresh Start ajándék számítógéphez” program keretein belül juthat licenszhez.

Ha van egy számítógépem COA matricával, de nincs helyreállító média vagy képfájl, vásárolhatok egy használt médiát, pl. online aukciós oldalról, vagy használhatok más médiát, amivel már rendelkezem?

Nem. Csak a fentiekben linkelt helyreállító képfájl használható a Windows operációs rendszer újratelepítéshez.

Kaptam egy felújított számítógépet, és az eredeti tulajdonos készített egy másolat CD-t az ő helyreállító médiájáról. Használhatom a másolatot az újratelepítéshez?

Nem. Csak a fentiekben linkelt helyreállító képfájl használható a Windows termékek újratelepítéséhez.

Van egy helyreállító médiám, amely más modell, mint amilyen számítógéppel rendelkezem. Használhatom ezt a médiát a számítógép felújítása során?

Nem. A helyreállító média csak az eredeti számítógéppel használható, amelyet a gép megvásárlásakor az OEM (számítógép eredeti gyártója) mellékel a végfelhasználónak.

Miért jó választás a Windows?

Mert határozottan jobb erőforrás-kihasználással fog rendelkezni, mint az elődje, mert ugyanolyan, vagy kisebb teljesítményű számítógépeken is sokkal jobban teljesít.

A Windows joggal tekinthető biztonságos operációs rendszernek, így az a későbbiekben is sokkal nagyobb biztonságot nyújt a hálózatok, a böngészés, a megosztás és a felhő integráció területén.

Az Application Store létrehozása és kiépítése miatt, a Windows hatalmas előnyre tesz szert a többi operációs rendszerrel szemben.