Felújított márkás számítógépek

Az informatikai iparágban van egy méltánytalanul elhanyagolt termék kategória, ez pedig a felújított, márkás számítógépek és alkatrészek piaca.

Itt nem azokra a gépekre gondolunk, amit valamilyen apróhirdetési portálon meg lehet venni, és utána vagy működnek, vagy nem, illetve ha igen, akkor ki tudja meddig.

Itt azokról a gépekről és alkatrészekről van szó, amit nyugat-európai multi cégeknél a cégpolitika miatt 2-3 év után szoftverestül lecserélnek, és ezek még hosszú évekig hibátlanul fognak működni.

Ezeket a gépeket kívül-belül megtisztítva, átvizsgálva, saját fejlesztésű, ipari szoftverrel letesztelve, termék típustól függően új legális operációs rendszerrel telepítve, 6-12 hónap garanciával adjuk át.

Minden számítógép szigorú belső auditon esik át, ahol a legapróbb hibalehetőség is garantáltan kiiktatásra kerül. Magyarul csak azt küldjük el Önnek, amit magunknak is megvennénk.

Ezeket a termékeinket felújított felirattal jelöltük meg a terméknévben.

A felújított számítógépeket a számítógép termékkategóriába raktuk.

Áruházunkban természetesen megtalálhatók új alkatrészek és kiegészítők is, ezeket 1-5 év vagy élethosszig tartó gyári garanciával küldjük el Önnek.

Csak olyan korszerű eszközöket ajánlunk Önnek, amik még hosszú évekig megállják a helyüket, gyorsak és megbízhatóak.

Érdekes cikk: Ajánlott minimum számítógép konfiguráció

Ha Ön szakértő, akkor a áruházunkban semmi olyasmit nem fog találni, amihez nem értene, ha pedig szeretne segítséget kérni a termékválasztásban, akkor az alsó kapcsolat menüben kérjük adja meg mobiltelefonszámát, szakértő kollégánk visszahívja Önt és mindenben segít.

Rendelés leadására csak webáruházunkon keresztül van lehetőség, sem telefonon, sem e-mail-en, sem személyesen nem tudunk elfogadni rendelést.

Áruházunkban az árakat bruttó fogyasztói áron tüntettük fel.